Sensoterra er et simpelt effektivt redskab, der giver overblik over jordens vandindhold i din afgrøde

 

Sensoterra løsningen leverer overblik over vandingsbehov fra billige, fuldt trådløse jordfugtighedsfølere, der konstant oplyser dig om vandindholdet i rodzonen.
Det giver overblik.

Croptimate er stolte over med Sensoterra jordfugtighedsovervågning endelig at kunne levere en robust og kosteffektivt IoT  løsning i Danmark, der henvender sig til både landskabsarkitektur og landbrug.
Den trådløse Sensoterra-fugtighedsføler er bygget på LoRa®-infrastruktur og aktiveres af Croptimates installerede gateway boxe.

Sensorerne er billige, robuste og fuldt trådløse – en løsning, der således giver landmænd og gartnerier mulighed for at reducere vandforbruget med i gennemsnit  20-40% og samtidig sender systemet alarm hvis vand kommer under plantens minimumsbehov.

Ved at placere Sensoterras jordfugtighedssensorer på kunsvandende jorder, har landskabsgartnere og avlere adgang til flere præcise måleoplysninger, der er relevante for præcisions kunstvanding. Sensorer er installeret på få minutter, og med den ledsagende applikation kan data ses på smartphones, tablets eller pc’er.

Den effektive kombination af Sensoterra´s  sensorløsning  Croptimate´s rådgivning  , er en strategisk nyskabelse på det danske marked. Ved at levere en simpel IoT-løsning til vandingskontrol, søger Sensoterra at sænke vandforbruget i Danmark markant fra gårde til parker og byområder.

 

Leveres i 15 cm. 30 cm. 60 cm. 90 cm. alt efter måledybde.

Specifikationer og funktioner

  • Konstant indsigt i afgrødeforhold i realtid
  • Fuld trådløs og lang netdækning, ideel til landdistrikter
  • 3–10 års batterilevetid, afhængigt af uplink-frekvens og tilslutning
  • Økonomisk interessant prisfastsættelse, der inkluderer 3 års tilslutning, en 3-års produktgaranti og en levetid på 10 år
  • Robust design optimeret til udendørs forhold
  • To minutters installation – sonder skubbes i jorden, og QR-koden scannes for at oprette forbindelse til en telefon på få sekunder
  • Op til 4 km. rækkevide i åbent land.

Hvis du vil vide mere om Sensoterra løsningen ring:  26 83 11 70 eller info@croptimate.com