Vores mest højteknologiske og samtidig absolut nemmeste i brug varslingssystem.

Refarmo kan beregne hvor meget vand din afgrøde behøver i fremtiden.

Refarmo, hvad landbrugsbedrifter, plantager og golfbaner har brug for for at reducere plantestress og for at forberede sig bedst muligt til den næste kunstvandings udlægning.

Ud fra daglige overflyvninger af radarsatelliter sponseret af EU, lokalt installerede jordbundsstationer, vejrstationer og offentlige vejr prognoser, giver Refarmo systemet handlingsanvisninger på hvor meget vand, der skal tilføres i mm. i morgen i overmorgen for at din afgrødes optimale vandoptag kan opretholdes.

Dette sætter dig i stand til at styre vandingen mere præcist og derved  reducere vandforbruget, forhindre plantestress og øge produktionen.

Administrativt er det en stor lettelse at kunne allokerer vandingssystemerne hen til de marker, der først går i mangel med hensyn til vand i rodzonen.

Satellit overvågningen viser fintmasket variationen i vandindholdet hen over marken i 10 gange 10 meter store felter og er et redskab til at kunne mindske variationen i produktionen og dermed mindske spildprocent.

Løsningen er i drift nok det letteste værktøj man kan indføre. Når alle de mange data helt automatisk er behandlet af Refarmo optrænes systemet til at kende lige præcis din produktionsjord.
I løbet af et par måneder er systemet blevet så dygtigt at flere af jordstationerne kan nedtages og satellit overvågningen af vandindholdet nede i din jord kan tage over.

Vi kan kontaktes på 26 83 11 70 for uddybende spørgsmål og bestilling.